(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalarida talabalarning ijodkorligini, bilim darajasini rivojlantirishning eng samarali usullaridan biri hisoblangan mustaqil ta`lim to`g`risida so‘z yuritiladi. Maqolada musta`qil ta`limda mavjud bo‘lgan muammolar va mustaqil ta’limni tashkil etishning yangi usullarini yaratish borasida talab va takliflar yoritib berilgan.