(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Мақолада Хоразм вилояти шароитида етиштирилган турли хил ўсиш кучига ега олма пайвандтагларининг ўсиш динамикаси, ўсиш кучи, бир хиллик даражаси ва барглар сони бўйича тадқиқот олиб борилган.