(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada Fargʻona viloyati Rishton tumani aholisi va uning demografik ko‘rsatkichlari o‘rganilgan. Unda 2018-2020 yildagi tuman aholisi demografik o‘zgarishlari geogrfik tahlil qilingan va xulosalar ishlab chiqilgan.