(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada O’zbekiston iqtisodiyotida sanoatning tutgan o’rni va keyingi yillardagi asosiy hududiy o‘zgarishlarga e’tibor qaratilgan. Jumladan, respublikada tashkil etilgan hamda faoliyat yuritayotgan sanoat korxonalari soni va hududiy tarkibi o‘rganilgan hamda xulosalar qilingan.