(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
O‘zbekistonda iqtisodiyotning barcha tarmoqlarining barqaror ishlashi, makroiqtisodiy ko‘rsatkichlarning o‘sib borayotgani davlatimiz rahbari rahnamoligida milliy iqtisodiyotning raqobatbardoshligini oshirishga qaratilgan keng ko‘lamli izchil islohotlarning bevosita samarasidir. Zero, bu mezon bugungi kunda globallashuv va jahon bozorlarida raqobat kuchayib borayotgan bir sharoitda asosiy hisoblanadi.