(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada tarixiy manbalar va tadqiqotlarga tayangan holda Xoja Bahouddin Naqshbandning hayoti, faoliyati va ta’limoti to‘g‘risida nisbatan aniqroq ma’lumotlar berishga hamda bu boradagi yangicha xulosalar bayon etishga harakat qilingan