(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada Islomda tinchlik va saodatning bir qismi, insonlarning ruhini va jismini tozalash va oʻtkazish bilan bogʻliq. Islomda tinchlik, qalb va fikrning tozaligi, boshqa insonlarga ihtiram koʻrsatish, zulm va zulumatga qarshi turish, yaxshi niyat bilan harakat qilish, sabr va shukrni oʻrganish kabi amallarni oʻz ichiga olgan.