(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Umurtqalilar Zoologiyasi fanidagi mavzulardan biri bo’lgan Baliqlar (pisces) sinfining kelib chiqishi va Qizil kitobga kiritilgan Baliq turlari bo’yicha malumotlar asosan ingliz va rus tillarida mavjud.Ushbu tezisda ana shu adabiyotlar o’rganilib shu sinf bo’yicha barcha muhim ma’lumotlar keltiririlgan.