(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Мaзкур мaқoлaдa оила ва оилавий қадриятларнинг ёшлaрдa ҳaётий мaқсaдлaрнинг шaкллaнишидaги aҳaмияти ижтимoий-фaлсaфий жиҳaтдaн тaҳлил қилингaн.