(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada basketbol sport turi texnikasi va taktikasini o’rgatishni takomillashtirish yuzasidan mulohazalar berilgan. Mazkur sport turiga xos taktikalar tasniflanib, muallif fikrlari misollar yordamida izohlangan.