(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
педагогик технология қўйилган таълимий мақсад ва вазифаларни амалга ошириш имконини берадиган, таълим ва тарбияни назарий жиҳатдан асосланган шакл, метод ва усулларини олдиндан лойиҳалаштирилган таълим жараёни, педагогик технологияда асосий муаммо таълимнинг ташкилий шакллари, метод ва усулларидан аниқ мақсадга йўналтирилганларини танлаш ва самарадорлигини ошириш.