(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Bugungi rivojlanayotgan zamonda ta’lim sifatini yanada takomillashtirish, shuningdek, o’qitish tizimida ilgari qo’llanilmagan yangicha metod-usullardan foydalanish maqsadida, avvalo, har bir pedagog kadrlarning mediasavodxonligini oshirish dolzarb masalalardan biri ekanligi ushbu maqolaning tub mazmunini tashkil etadi.