(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Tayanch iboralar: Sement toshi-sement aralashmasining qotib toshga aylanishi; sentrator-himoya quvurlarini quduq o‘qi bo‘ylab markazlashtirish vazifisini bajaruvchi jihoz. Bufer suyuqlik ikkita suyuqlikning bir-biriga aralashib ketishini oldini olishsh. Filtratsion qobiq - burg‘ilash eritmasini quduq devorlariga sizishi natijasida hosil bo‘ladi.