(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada Katta adron kollayderi haqida va unda zarrachalar ustida o’tkaziladigan tajribalar hamda Xiggs bozonini aniqlash haqida bayon qilingan.