(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim sifatini yaxshilashda boshqaruv tizimini yaxshilash va uni yanada takomillashtirish omillari, hamda jamiyatimizda ta’lim tizimini tubdan isloh qilish masalasi haqida ma’lumot beriladi.