(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ушбу маколада Маънавият ва жамият тушунчалари бир бири билан чамбарчас боғлиқ эканлиги, бу икки тушунча бири иккинчисисиз юзага келмаслиги боросида фикрлар билдирилган. Бу эса жамият тараққиётини ички қонунларини қай даражада чуқур ва холисона билишимизга боғлиқдир.