(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada bo‘o‘lajak o‘qituvchilarni kasbiy faoliyatga tayyorlashda nutq texnika va uni rivojlantirish yo‘llari yoritilgan