(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada zamonaviy ikki yassi ignadonli trikotaj to’quv mashinalarining texnologik imkoniyatlaridan foydalanib, ignalari lastik tartibda joylashtirib ishlab chiqarilgan yangi tuzilishli ikki qatlamli trikotaj to’qimalarining sifat ko’rsatkichlarini kompleks baholash natijalari keltirilgan.