(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu tezisda oliy ta’limda o’qitish metodikasini takomillashtirishning muhim jihatlari, xususan biologiyaga e’tibor qaratilgan. Munozara bo’limi topilmalar haqida batafsil ma’lumot beradi va ularning oqibatlarini muhokama qiladi va nihoyat, tezis oliy o’quv yurtlarida yanada samarali biologiya ta’limi metodologiyasi bo’yicha tavsiyalar va takliflar berish bilan yakunlanadi.