(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada O’zbekistonda tarixiylik darajasi yuqori bo’lgan arxitektura yodgorliklari haqida to’liq malumot berilgan. Milliy arxitektura san’atining miloddan avvalgi davrdan boshlab hozirgi kungacha rivojlanish bosqichlari yoritilgan va chuqur tahlil qilingan.