(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqola xitoy tilida o`simliklarning simvolikasiga bag`ishlangan. O`simliklar ichida qarag`ay va gullar nomlarining ma`nolari semantik hususiyatlari nuqtai nazaridan guruhlar ichida tafsiflanadi. Asosiy sintagmatik qatorlar aniqlandi.