(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida o‘quvchilarning mehnat madaniyatini shakllanishida kasb ta’limining o‘rni yoritib o‘tilgan.