(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Bugungi kunda shaharsozlik sohasiga oid asosiy masalalar va muhim muammolarni hal etish nihoyatda dolzarb vazifa ekanligini inobatga olinmoqda.