(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada hoizirgi kundagi asosiy muammolardan biri bo’lgan insonlarning ruhiy muammolari, stress haqida yoritilgan. Shu bilan birgalikda maqolada umumiy olingan ma’lumotlarga asoslanib bir qancha yechimlari ham keltirib o’tilgan.