(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada maktab, litsey, institut, universitet o‘qituvchilari interaktiv doska bilan tanishib, dars mobaynida unumli foydalanish yo‘llari haqida so‘z boradi.