(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Мақолада Ўзбекистонда амалга оширилаётган ислоҳотлар мазмун-моҳиятинитарғиб қилишда телевидениедаги рақобат муҳитининг ўрни, телевидениенинг ёшларни етук ва баркамол, ўз туғилиб ўсган юртига содиқ қилиб тарбиялаш, қалбига инсонпарварлик ва одамийлик фазилатларини чуқур сингдиришдаги аҳамияти ўрганилиб, бу жараёнда давлат ва нодавлат телеканаллари томонидан тайёрланаётган айрим дастурлар таҳлил қилинган.