(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada brend tushunchasi, turizm bozorida hududlarni brendini shakllantirish, rivojlantirish va boshqaruvi xususida to’liq bayon etilgan. Jahon tajribalari va ularni mamlakatimiz turizm bozoriga bosqichma – bosqich joriy etish yo’nalishlari keltirilgan. Brendni yaratishni klassik sxemasi keltirilgan.