(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Мақолада табиий муҳитни асраш инсон учун нақадар кераклиги ҳамда келажак авлод олдидаги бурчи ва бунинг учун бажариш керак бўлган вазифалар кўриб ўтилган.