(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Davlat byudjeti daromadlari 200 trln soʼm yoki YaIMning 23,8%i miqdorida belgilandi. Ulardan soliq tushumlari 68,5 trln soʼm, shu jumladan foyda soligʼi – 43,7 trln soʼm, aylanmadan olinadigan soliq – 2,7 trln soʼm, JShDS – 22 trln soʼmni tashkil etadi.