(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Ushbu maqolada Abu Rayhon Beruniyning hayotiy faoliyati, boy adabiy me`rosi, astronomik tadqiqotlari, matematika va geometriya sohasida amalga oshirgan buyuk kashfiyotlari haqida so`z boradi