(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Бугунги кунда сайёрамизнинг ярим ахолиси шахарларда истиқомат қилади. БМТнинг маълумотига кўра, 2050 йилга келиб сайёранинг 2/3 қисми шахарларда яшай бошлайди