(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ушбу мақолада кенгаш институтининг демократик тизимдаги афзалликлари ёритилади. Демократик давлат бошқарувида халқ ҳокимиятчилиги ифодаланади. Ҳар бир қабул қилинадиган қарорда кўпчилик хоҳиши устувор ҳисобланади.