(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Nematoda faunasining o’simlik qoplamiga ta’siri hamda bo’rtma nematodalarning morfofiziologik xususiyatlari, ularga qarshi kurash chora tadbirlari haqida umumiy ma’lumotlar berilgan.