(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Orol bwyidagi joylashgan Qoraqalpog’istan Respublikasidagi yil sari kuchayib borayotgan sug’orish suvi tanqisligi Qoraqalpog’iston xalq xwjaligiga, jumladan qishloq xwjaligi ekinlari hosildorligiga kuchli zarar keltirayabdi va shuning uchun bu erda nam saqlashning ishonchli texnologiyasi- bu gidrogellarni qwllash hisoblanadi.