(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada g‘o‘zaning ekologik-geografik va genetik uzoq duragaylash asosida yaratilgan oilalarda tola chiqimi belgisining shakllanishi bo‘yicha tadqiqot natijalari keltirilgan. Belgini yaxshilashda F13BC-4PL-10xC-2609 va F12BC-4PL-10xOmad duragay kombinatsiyalaridan genetik-seleksion tadqiqotlarda boshlang‘ich ashyo sifatida foydalanish maqsadga muvofiqligi qayd etilgan.