(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Мудофаа ва хавфсизлик соҳасида парламент назорат институтининг назарий-концептуал асослари таҳлил қилиниб, ушбу йўналишдаги халқаро норма ва стандартлар ёритилади.