(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ушбу мақола иқтисодий билим асослари фанини афзалликларига изоҳ берилган. Шунингдек, ушбу афхалликлар орқали мактаб ўқувчиларининг таълимни ўзлаштиришига шарт-шароитлари масалалари муҳокама этилган.