(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Мазкур тезисда малакали кадрлар тайёрлаш тизимини такомиллаштиришнинг замонавий истиқболлари, хусусан юридик фаолият ва давлат хизмати тизимида малакали кадрлар тайёрлаш, бу борада хусусий таълим тизими ва кадрларни ишга қабул қилиш бўйича ягона стандартларни жорий этиш истиқболлари миллий ва хорижий тажрибадан келиб чиқиб муҳокама қилинган.