(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada 1913 yil Turkistonda o`tkazilgan ko`rgazma-yarmarka misolida ko`rgazma-yarmarka o`tkazishning dasturi va qoidalari haqida fikr-mulohazalar bildirilgan.