(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada iqtisodiyotdagi raqamli transformatsiya qilishjarayonlari axborot-kommunikatsion texnologiyalarini jadal joriy etish, sanoatni innovatsion rivojlantirish varaqamli iqtisodiyotga o‘tish bilan bog‘liqligi haqida fikrbildirilgan. Raqamli iqtisodyot sharoitida yangi biznes modellariga o‘tish tahlil qilingan.