(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada kompyuter tizimlari va telekomunikatsiyalari fani bo‘yicha fundamental ma’lumotlar berilgan. Bundan tashqari maqolada kompyuter tarmoqlari, topologiyalari, tashkil qilish, tarmoq tuzilmasi haqida aytib o‘tilgan.