(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Мазкур мақола Замон қахрамони тимсолини яратиш, бадий асарда характрлар тўқнашуви орқали зиддиятни кучатириш ва қарама-қаршиликларни келтириб чиқариш. Бунёдкор ғояларни бадий асарда ғолиб келиши. Ижодий жараёнда қахрамон имкниятидан кенг фойдаланиш, асарда унинг ахамити тахлилий кўриб чиқилган.