(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada mobil ilovalar, mobil ilovalarning tahlillari, mobil texnologiyalar tahlillari, mobil ilovalar yaratish dasturlari Site 2 APK Builder; Flip Pdf Professional; Book Creator; Flutter dasturlari taxlillari keltirib o’tilgan.