(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqola moda sanoatida ishlatiladigan marketing kommunikatsiyalarining asosiy turlarini ko’rib chiqishga, shuningdek zamonaviy marketing kommunikatsiyalarini joriy etishning zarur shartlari va afzalliklarini aniqlashga bag’ishlangan.