(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Inklyuziv ta’lim - imkoniyati cheklangan bolalarni sog‘lom tengdoshlari bilan birgalikda ta’lim-tarbiya olishlarida yaratilgan imkoniyat ekanligi bayon etilgan.