(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Bolalarda kreativlik, ijodkorlik qobiliyatlarini shakllantirishdaoila va maktabgacha ta’lim tashkilotlarining o ‘rni haqida fikr yuritilgan.