(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Hozirgi vaqtda maxsus ilmiy –tekshirish institutlarida tabiiy omillarning odam organizmiga ta’sir qilish mexanizmi o’rganilmoqda, davolashning tabiiy usullarinidori darmonlar va boshqa vositalar bilan birgalikda keng qo’llash imkoniyatlari tekshirilmoqda.