(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Газета матнларини ишлаб чиқариш самарадорлиги демократлаштириш, оммавий тадбирлар,низоларни ҳал қилиш,конституциявий макон,ҳуқуқни муҳофаза қилиш ва пенсия қоидалари жараёнларида автоматик жонли тил бирликларидан фойдаланишни белгилайди. Шунга қарамай, бу ҳолат эндесентрик қаторларнинг кенг семантик атамалари ва гипернимларидан фойдаланиш имкониятини истисно этмайди.