(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi Davlat statistika qo‘mitasida Mikrofirma va kichik korxonalar yillik hisobotining o‘ziga xos xususiyatlari, Statistik hisobot bilan bog‘liq mavjud muammolar va ularning yechimlariga qaratilgan islohotlarning asosiy yo‘nalishlari tadqiq etilgan.