(untitled) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada, kurashchilarning jismoniy, texnik-taktik va psixologik tayyorgarligini mukamallashtirish, kuch sifatini rivojlatirishda maxsus vositalardan unumli foydalangan holda mashg‘ulot jarayonini samarali taashkil etish haqida yoritib berilgan.